Tyyli- ja meikkauskurssi

Ajankohta: 6.-7.10.2017

Aikataulu: pe 17.00 - 20.45 ja la 10.00 - 15.15

Laajuus: 10 opetustuntia

Kouluttaja: Leila Riihikangas

Perjantaina tutustumme erilaisiin tyyleihin ja teemme pienen testin, johon jokainen saa itsenäisesti vastata. Löydämme illan aikana jokaiselle sopivan tyylin. Käymme läpi erilaiset vartalotyypit ja mitä tulee huomioida kussakin vartalotyypissä. Myös asusteista, kengistä jne. puhutaan. Kaikki saavat mukaan kotiinvietävää materiaalia, mutta myös muistiinpanoja voi tehdä omien mittojen mukaisista asioista.

Lauantaina käydään läpi meikkausta, joka sisältää teoriaa ja käytäntöä sopivassa suhteessa. Käydään läpi erilaisia meikkituotteita ja välineitä. Katsotaan kasvojen eri malleja ja mitä tulisi ottaa huomioon meikkiä tehdessä. Saadaan vastaukset esim. kysymyksiin mitä eroa on päivämeikillä ja iltameikillä ja mitä tulee ottaa huomioon, jos on silmälasit. Kurkistetaan meikkipusseihin, saako jonkun heittää pois tai onko joku hyvä tuote käyttämättä, kun ei ole osannut käyttää. Pidetään välillä ruokatauko ja sen jälkeen tehdään käytännössä meikkejä pareittain.

Hinta: kurssimaksu 55 €. Lisäksi maksetaan opettajalle meikkaus- ja materiaalikuluja 20 €. Lisämaksusta ruokailut 15 € (sis. pe iltapala, la lounas ja kahvi). Majoitus 30 € 2-3 hengen huoneessa (sis. aamupala) 

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.09.2017. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua.

Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

 

Ilmoittaudu tästä kurssille

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT