Sanoista lauseiksi! Kirjoitetaan yhdessä.

Ajankohta: 25.-26.10.2019

Tämä kurssi on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa kirjoittaminen. Jotkut maalaavat ja piirtävät. Voiko sanoilla maalata? Voiko muistojaan piirtää kuviksi sanojen ja lauseiden avulla? Muutetaan mielikuvat sanoiksi. Leikitellään sanoilla. Tehdään niistä runoja ja tarinoita. Harjoitellaan yhdessä kirjoittamista.

Mukaan: Vihko ja kynä (kyniä) + kumi ja teroitin, jos haluat käyttää lyijykynää. Jos mieluummin kirjoitat koneella, ota oma kannettava mukaan.

Laajuus: Kurssi on 10 opintotunnin pituinen 

Aikataulu: pe 18-20.30 ja la 9-15.30

Kouluttaja: Diakoni Tuuli Tamminen-Syrjälahti. Hän on elämänsä aikana osallistunut kirjoituskursseille ja suorittanut luovan kirjoittamisen approbaturin Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Julkaisut: ”Sisällä virtaa” (SLEY-kirjat 2005) ja ”Harmaa säteilee” (Artbox Irja 2013). Useita kirjoituksia (mm.hartauskirjoituksia) eri lehdissä. Tuulin blogi löytyy osoitteesta: www.maaliskukka.blogspot.com

Kurssin hinta:
Kurssimaksu on 44 €/ sisältäen opetuksen ja kurssimateriaalin.
Lisämaksusta ruokailu 14 € (sis. pe iltapala, la lounas ja kahvi).
Lisämaksusta majoitus 20 € 2-3 hengen huoneessa (sis. aamupala).
Jos tulet omin eväin, niin opistolta löytyy mm. mikro ja jääkaappi.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.10.2019. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 7 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse.

Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa. Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT