Ruuanlaitosta kiinnostuneille miehille aloittelijoiden kokkauskurssi

Ajankohta: pe 7.4.2017 klo 17.30-20.30 ja la 8.4.2017 klo 11.00-15.30

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita:

  • Perusasiaa ruuanlaitosta
  • Raaka-aineiden tunnistamista
  • Mausteiden käyttö
  • Ruuantekovälineiden oikea valinta
  • Oikeiden lämpötilojen käyttö
  • Helposti ja nopeasti kotiruokaa

Kurssi on tarkoitettu miehille, jotka haluavat opetella laittamaan ruokaa itselleen tai yllättämään lähipiirinsä kokkaustaidoillaan.

Ota mukaan esiliina tai jokin muu suojavaate, kevyet kengät ja suojapäähine (esim. lippiskin käy).

Jos innostut ruuanlaitosta kurssin jälkeen, niin voit osallistua pitkin kevättä järjestettäviin teema-ruuanlaittokursseihin!

Laajuus: 10 oph

Hinta: 68 € (sis. opetus ja materiaalit). Majoitus lisämaksusta.

Kouluttajana ja asiantuntijana toimii Päivi Salomaa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.3.2017. Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on 8. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Ilmoittautumispäivän jälkeen lähetetään sähköpostilla tarkempi kurssikirje. Jokainen osallistuja saa kurssista todistuksen.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu tästä kurssille

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT