Lymfaterapian peruskurssi

Ajankohta: 14.-16.9.2018

Lymfaterapia on imukudosnestekiertoa edistävää pumppausterapiaa, jonka avulla saadaan elimistön turvotukset vähenemään/poistumaan. Ihmisen hyvinvointi on paljolti riippuvainen tämän imukudosnesteen l. lymfan kierrosta. Lymfaterapia on 1940-luvulla kehitetty hoitomuoto, jonka avulla voidaan esim. haavojen parantumista nopeuttaa jopa kymmenkertaisesti.

Meille kaikille on tuttua jonkinasteinen turvotus, aamulla sormet jäykät, silmäpussit ym., nämä johtuvat turvotuksesta, eli nestettä on kertynyt elimistöön. Lymfaterapian avulla nesteet saadaan turvallisesti ja miellyttävästi kertoon.

Kurssilla käymme läpi lymfaterapian historiaa, ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa lymfaterapian näkökulmasta. Missä ja milloin voi käyttää lymfaterapiaa ja harjoittelemme käytännön lymfaterapiaa pareittain. Kurssi on tarkoitettu hyvinvoinnista kiinnostuneille ja hoitoalalla työskenteleville.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00

Hinta: 179 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, lounaat ja kahvit tai 209 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Kouluttaja: terveydenhoitaja, lymfaterapeutti, hieroja, rentoutusohjaaja Auni Kettunen

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.9.2018. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa. Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille