Kuumakivihieronnan kurssi

Ajankohta: avoin

Aikataulu:

Laajuus: 15 opetustuntia

Kuumia kiviä on käytetty hoitotarkoituksessa jo kauan. Hippokrates jo aikoinaan käytti kiviä hoidoissa, synnytyksessä kipua lievittämään ja rentouttamaan, paiseitten lämmittämisessä ja desinfioinnissa, ennen paisteessa puhkaista. Kipeitten lihasten rentouttamisessa. Nykyaikaista kuumakivihierontaa on Suomessa tehty reilut 10 vuotta. Nykyään sitä käytetään rentouttamishoitona, hoito onkin suosittua ja sopii lähes kaikille.  

Kurssilla käydään läpi kuumakivihieronnan historiaa, käyttöaiheita ja ennenkaikkea opitaan tekemään rentouttava kuumakivihieronta. Kurssille mukaan rennot vaatteet, lakana ja pussilakana, tyynyn päällinen ja 2 pientä pyyhettä. Opettajalta voi tilata edullisesti etukäteen setin, joka sisältää kuumakivikattilan ja 38 kpl kiviä p. 040 5561819. Kurssilla oltava omat kivet mukana. Kurssi sopii kaikille tästä hoidosta kiinnostuneille.

Kurssin opettaja: Auni Kettunen, hieroja, terveydenhoitaja, Voice massage- terapeutti

Hinta: 169 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, lounaat ja kahvit tai 199 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Voit jo ilmoittautua mukaan, ilmoitamme sitten kun seuraava kurssin ajankohta on saatu sovittua. 

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

 

Ilmoittaudu tästä kurssille

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT