Ilmaise itseäsi kirjoittamalla

Ajankohta: 23.-24.11.2018

Oletko joskus miettinyt, että haluaisit oppia kirjoittamaan paremmin? Oletko pohtinut, miten saisit koottua ajattelemasi asiat paperille, kirjalliseen muotoon? Oletko ajatellut, että olisi hyvä oppia jäsentämään ajatuksiaan?

Tartu nyt tilaisuuteen ja tule kurssille opiskelemaan kirjoittamista. Tällä kurssilla ei kysellä aiempia kirjoituskokemuksia. Opettelemme ensisijaisesti tuottamaan sisältöä. Aivan kokonaan ei oikeinkirjoitusta ja kielioppiakaan voi unohtaa, mikäli haluat, että joku muukin voi ymmärtää kirjoittamaasi, mutta perusasioissa pysytään siinäkin.

Mukaan: Vihko ja kynä (kyniä) + kumi ja teroitin, jos haluat käyttää lyijykynää. Jos mieluummin kirjoitat koneella, ota oma kannettava mukaan.

Laajuus: Kurssi on 10 opintotunnin pituinen (Yksi tunti á 45 min).

Aikataulu: Aloitamme perjantaina, 23.11 klo 18 ja päätämme lauantaina klo 16:een mennessä.

Kouluttaja: Diakoni Tuuli Tamminen-Syrjälahti. Olen elämäni aikana osallistunut muutamille kirjoituskursseille ja suorittanut luovan kirjoittamisen approbaturin Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Julkaisut: ”Sisällä virtaa” (SLEY-kirjat 2005) ja ”Harmaa säteilee” (Artbox Irja 2013). Useita kirjoituksia (mm.hartauskirjoituksia) eri lehdissä. Blogi: www.maaliskukka.blogspot.com

Hinta: 44 € sisältäen opetuksen ja kurssimateriaalin. Lisämaksusta ruokailut ja majoitus. 

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.11.2018. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 7 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse.

Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa. Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT