Grillauskurssi

Ajankohta: pe 19.5. klo 17.30-20.30 ja la 20.5. klo 11.00-15.30

Kesää odotellessa perehdytään grillaamiseen ja saadaan lisävinkkejä grillin käyttöön.

Kurssilla selviää milloin liha on valmista, mitä varusteita grillaamisessa tarvitaan ja käymme läpi turvallisuusasioita, maustamista ja erilaisia grillausmenetelmiä.

  • Grillaamme ja opettelemme käyttämään perinteistä hiillosgrilliä
  • Valmistamme itse grillikastikkeet
  • Grillattavat tuotteet ja lämpötilat
  • Opastusta loimutukseen, rosvopaistin valmistukseen ja savustukseen.
  • Nautimme valmistamamme grillituotteet luonnon helmassa.

Tarvitset mukaan suojavaatteet ja koska olemme osan aikaa ulkosalla, niin varusteet sään mukaan.

Laajuus: 10 oph

Hinta: 68 € (sis. opetus ja materiaalit). Majoitus lisämaksusta.

Kouluttajana ja asiantuntijana toimii Päivi Salomaa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.5.2017. Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on 8. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Ilmoittautumispäivän jälkeen lähetetään sähköpostilla tarkempi kurssikirje. Jokainen osallistuja saa kurssista todistuksen.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu tästä kurssille

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT