Elokuvanäyttelemisen kurssi

Ajankohta: 27.-29.10.2017

Oletko aina haaveillut elokuvassa näyttelemisestä? Nyt sinulla on mahdollisuus! Viikonlopun mittaisella elokuvanäyttelemisen kurssilla käydään läpi kameratyöskentelyn alkeet.

Kurssilla käsitellään mm. toiminta kuvauspaikalla, toiminta rekvisiitan kanssa, valmistautuminen kohtaukseen vastanäyttelijän kanssa ja valmistautuminen kohtaukseen ilman vastanäyttelijää, sekä kuvan rajojen tiedostaminen. Aiheena myös avustajana toimiminen joukkokohtauksissa.

Kurssin lopuksi kuvataan lyhyitä kohtauksia, joissa harjoitellaan opeteltavia asioita. Jos sinulla on jokin teksti tai kohtaus jonka olet aina halunnut toteuttaa kameran edessä, voit ottaa sen myös mukaan. Jokainen kurssin osanottaja voi saada omat materiaalinsa itsellensä, esimerkiksi showreeliä varten.

 

Kurssi on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille yli 15-vuotiaille ja aikaisempaa esiintymiskokemusta tai koulutusta ei tarvita.

Kurssin vetäjänä on näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Eerik Kantokoski. Hän on toiminut näyttelijänä TV-mainoksissa ja tehnyt useita päärooleja myös elokuvateatterilevityksen saaneissa elokuvissa. Hän työstää parhaillaan omaa täyspitkää pohjalaista kung fu -elokuvaansa Loukasmäen Taistelu, joka tulee ensi-iltaan elokuvateattereissa vuonna 2018.

Laajuus: 20 opetustuntia

Aikataulu: perjantaina klo 17.00-20.00, lauantaina klo 12.00-18.00 ja sunnuntaina klo 12.00-18.00

Hinta: 198 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin ja kuvauskaluston käytön. Majoitus 50 €/ 2 yötä (2-3 hengen huoneissa), sis. aamupala la+su ja la iltapala. Ruokailut pääosin omin eväin. Mahdollisuus ostaa lounas 10 €. 

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 12.10.2017. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudun kurssille