Äkkilähtö Japaniin - Japanin kulttuuria ja kieltä suomalaisille matkailijoille

Ajankohta: 27.-29.4.2018

Tämä viikonloppukurssi on tarkoitettu niille, jotka näkevät hyvän tarjouksen lennoille Japaniin ja pohtivat lähteäkö vihdoin tutustumaan tuohon ainutlaatuiseen maahan. Kyllä! Osta liput ja pohdi sitten myöhemmin mitä aiot tehdä siellä. Kurssilla voit suunnitella oman ohjelmasi Japanin matkalle. Kerron yli 30 vuoden kokemuksella parhaat vinkkini Japanissa matkustamiseen. Paljastan myös ne omat parhaat paikkani Japanissa ja opastan, miten niihin pääsee ja mitä siellä kannattaa tehdä. Opit myös kirjoittamaan nimesi japanilaisilla merkeillä sekä lausumaan tärkeimmät tervehdykset japaniksi. Lisäksi harjoittelemme ymmärtämään japanilaisten englantia.

Kurssi on tarkoitettu erityisesti mukavuudenhaluisille matkailijoille. Kerron, miten sinun ei tarvitse raahata matkatavaroitasi edes lentokentältä eteenpäin. Neuvon herkullisten ruokapaikkojen ja -lajien valinnassa sekä miten voit kiireettömästi nauttia paikkakuntien nähtävyyksistä. Opastan myös tuhannen ja yhden yön satujen kaltaiseen asiakaspalvelumaailmaan, josta voi erityisesti nauttia japanilaisissa kylpylähotelleissa. Tavoitteena on miellyttävä, rauhallinen kokemus japanilaisesta kulttuurista riippumatta siitä minne päin siellä matkustat.

Kouluttajana kanssanne on Merja Karppinen*

*KTT Merja Karppinen on kokenut Japanin asiantuntija, joka on toiminut eri rooleissa japanilaisen yhteiskunnan jäsenenä vuodesta 1982 lähtien ja osaa japania sujuvasti. Hän on asunut ja työskennellyt sekä japanilaisissa että suomalaisissa organisaatiossa Japanissa. Matkailu Japanissa on hänen monivuotinen harrastuksensa.

Aikataulu: perjantaina klo 18:00 -20:45, lauantaina klo 9-15:45, sunnuntaina 9:00-13:45

Laajuus: 15 opetustuntia

Kurssimaksu: 249 € sisältäen opetuksen ja kurssimateriaalin. 

Lisämaksusta voit varata lähiopetusviikonlopulle Opistolta ruokailut ja majoituksen:
* Majoitus 1-2 yötä + la illan sauna 50 euroa (2-3 hengen huoneissa)
* Ruokapaketti 1 majoittujille: 50 € (sis. pe+la iltapalat, la+su
aamupalat, la+su lounaat, la+su kahvit sekä la päivällinen
* Ruokapaketti 2: 35 € (pe iltapala, la+su lounaat ja la+su kahvit)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4.2018. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 7 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu tästä kurssille

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT